Veel gestelde vragen

  Veel gestelde vragen.
Zijn de getoonde prijzen all-in? Ja, De totaalprijs die op de website te zien krijgt is de prijs, inclusief btw en transport.
Wat indien ik geen gevectoriseerd bestand heb van mijn logo/tekst? Voor een optimale druk hebben we een gevectoriseerd bestand nodig. Indien u dit niet heeft dan kunnen we dit voor u doen. De kostprijs hangt af van de complexiteit van het logo. Meestal schommelt deze kost tussen 40 en 60€.
- Wat betekent een “gevectoriseerd” bestand? Dit betekent dat het bestand “bewerkbaar” moet zijn in een tekenprogramma. Dit is noodzakelijk om een corrrecte bedrukking te verkrijgen. De meest courante extensies van de bestanden zijn .ai, .eps, .bmp, .pdf (HR)
Uploaden bestand logo lukt niet. U kunt uw logo ook steeds mailen naar info@fluohesje.eu Gebruik daarvoor best “wetranfer”.
Moet ik op voorhand betalen? U heeft de keuze om online te betalen of via overschrijving. Indien u kiest voor overschrijving dan wachten wij eerst uw betaling af alvorens we in druk gaan.
Kan ik mijn geld terugvragen na bestelling? Indien uw bestelling nog niet in druk is dan kunt u de bestelling gratis annuleren. Indien de bedrukking al achter de rug is dan kunt u, zoals de wet het voorziet, geen teruggave vragen aangezien een gepersonaliseerd artikel voor ons waardeloos geworden is.
Hoe lang duurt het voorleer ik lijn bestelling ontvang? We rekenen standaard op drie weken. De drie weken lopen vanaf de goedkeuring van de drukproef. Indien u de bestellin eerder nodig heeft dan kunnen we “spoedbedrukking” voorzien tegen een meerprijs. Meer info via contactformulier of info@fluohesje.eu

- Ik moet een bestelnummer laten vermelden op mijn factuur:  Indien jullie intern werken adhv een bestelbon dan is dat geen probleem. De facturatie volgt dan na de levering van de goederen.