Categorieën

Fluohesje.eu

Fluohesje.eu is een Belgische groothandel die zich vooral richt op scholen, bedrijven, verenigingen en steden/gemeentes.

We bieden niet enkel de klassieke hesjes en hoezen aan maar eveneens heel hippe en modieuze variaties op deze artikelen. Niet elke doelgroep is namelijk gemakkelijk te overtuigen om in het fluo geel rond te fietse of stappen. Onze designers ontwikkelen dan ook elk jaar nieuwe en coole designs van fluovestjes en rugzakhoezen.

Daarnaast bieden we ook originele verkeersgerelateerde promotionele producten aan. Een ideaal instrument om een campagne in het kader van verkeersveiligheid kracht bij te ztetten.

Zo kunnen we u oa spaakreflectoren, reflecterende hangers of fietsverlichting aanbieden, telkens met of zonder logo of bedrukking.

 

Wij verdelen enkel gecertificeerde producten. Vraag gerust naar een attest van de verschillende certifictaten. Er zijn namelijk heel wat spelers op de markt die onterecht vermelding maken van certificaten waarvoor ze geen toestemming hebben. 

Door onze eigen productontwikkeling, jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, staan wij er garant voor dat al onze producten conform de Europese Normen zijn. (EN 1150/EN 20471)

Dagelijks worden er vanuit ons SO 9001 gecertificeerd magazijn, goederen vanuit voorraad verstuurd over gans Europa.

Privat label en custom design kan ook.. Zo kan er bijvoorbeeld in samenspraak met de klant een eigen design uitgetekend en uiteindelijk geproduceerd worden.

Bedrijfsgegevens: bvba Penta Projects BE 0849.845.308, Oscar Roelsstraat 1, 9050 Gent (tel: 0468/15.45.87)